Enkelt å bake med glutenfri melmiks
Hos Semper har vi en stor lidenskap for glutenfri baking og matlaging. Vi vil at alle skal kunne kose seg med gode kaker og oppleve ekte matglede. Å bake glutenfritt med Sempers ulike melmikser – som er glutenfritt mel – gjør bakingen både enklere, mer effektiv og morsommere.
Vi har et bredt utvalg nøye utprøvde mel- og bakemikser av høy kvalitet. De hjelper deg med å bake raskt, glutenfritt og fremfor alt veldig gode kaker.
Vei ingrediensene for å få best resultat. 1 dl væske = 100 gram, og melmiks veier vanligvis 60 gram per desiliter.
Del gjerne oppskriftene dine med #semperGF, så kan vi sammen spre glutenfri mat- og bakeglede!
Hvilken glutenfri melmiks skal jeg bruke?
Lys melmiks: Mix og Fin Mix
En finere, lys melmiks passer utmerket til søt bakst, vafler og hvitt brød. Semper Mix er en klassiker som gjør det enkelt å bake noe godt og glutenfritt. Kanskje kan du bake verdens beste brownie (legg inn link) med Mix – prøv selv. Vil du bake laktosefritt og uten tilsatt hvetestivelse, velger du Fin Mix. Hvorfor ikke prøve å bake vår populære bløtkake eller seige chocolate chip cookies?
Grov melmiks: Mix med fiber og Grov Mix
Våre grove melmikser inneholder ekstra fiber og passer derfor utmerket til å bake fiberrikt brød, pai og pizza. Mix med fiber er perfekt til vår populære oppskrift på paideig og saftige rundstykker. Grov Mix er for deg som vil bake både glutenfritt, laktosefritt og uten hvetestivelse. Har du prøvd vår gode pizza?
Bak med de naturlig sunne ingrediensene bokhvete og teff
Det nyeste tilskuddet vårt er Bokhvete og Teff-mel. Det er glutenfritt, inneholder ikke laktose og er ikke tilsatt hvetestivelse og sukker. Med Bokhvete og Teff-mel kan du bake tynne pannekaker, en himmelsk god eplepai og mye mer. Dessuten er det en utmerket miks når du vil bake godt og saftig glutenfritt brød.
Pofiber gjør bakingen enklere
Pofiber har egenskaper som gjør at produktet passer til praktisk talt all baking og matlaging. Ved at det effektivt binder store mengder væske, blir maten og brødet både bedre og saftigere. Siden Pofiber er finfordelt og har en nøytral smak, lukt og farge, kan det også brukes i loff og kaker. Pofiber fungerer dessuten utmerket som erstatning for strøkavring i kakeformer, til panering eller i kjøttboller. I tillegg bidrar Pofiber med sunne kostfibre!
Les mer om informasjonskapsler
Lukk