Jul og tradisjon

Berits brune pinner

Vurdering

(69 votes)

(69 votes)

Deilige glutenfrie julekaker.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    25
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. 1. Rør smør og sukker hvitt.

  2. 2. Tilsett eggeplommen og pisk godt.

  3. 3. Sikt i det tørre og blandt alt godt sammen.

  4. 4. Sett ovnen på 200 grader

  5. 5. Trill ut seks stenger/deigpølser, og legg dem på et stekebrett kledd med bakepapir. Tre stenger per brett er nok siden de flyter ut.

  6. 6. Trykk stengene litt ned og pensle med eggehvitte og strø på med sukker, kanel og mandler.

  7. 7. Stek kakene midt i ovnen ved 200 grader til de har fått en pen farge.

  8. 8. Del kakene opp mens de er varme. Oppbevares i kakeboks eller på glass.