Glutenfri Cannelloni

Fyll med spinat, ricotta og gorgonzola.

445 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper Lasagneplater, kokte
2 pakker à 250 gr ricotta
3 dl parmesan
2 hvitløksfedd
1 pakke gorgonzola
4 dl spinat
1,5 ss hvitvin
1,5 dl fløte
6 små sopp (valgfritt)
Pepper og salt etter smak

Slik gjør du

  1. Kok lasagneplatene etter pakkens instrukser.

  2. Hakk soppen og stek i smør til de har fått en fin gyllen farge. Avkjøles.

  3. Bland ricotta, gorgonzola og sopp. Smak til med salt og pepper.

  4. Fordel 1 stor spiseskje med ostblandning på hver lasagneplate.

  5. Topp osteblandingen med spinat.

  6. Rull sammen lasagneplatene og legg dem i en ildfast form.

  7. Forvarm ovnen på 175 °C.

  8. I en kjele: kok opp kremen, hvitvin, hvitløk, salt og pepper. Avkjøles.

  9. Hell sausen over Cannelloniene og riv parmesanosten over.

  10. Gratiner i ovnen i ca 25-30 min.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri Cannelloni