Glutenfri Cookie Dough Yogurt Ice Cream

Is + glutenfri kakedeig = suksess.

13 timer 30 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper Triple Chocolate Cookies
2 dl Semper Mix eller Fine Mix
100 gr smør
1 dl sukker
1 egg
1/2 ts salt
1/2 ts vaniljesukker
100 g mørk sjokolade
50 g hasselnøtter (kan byttes ut med mandler)
3 ½ dl vaniljeyoghurt

Slik gjør du

1. Bland smør, sukker, egg, salt og vaniljesukker med en elektrisk visp i en bolle.

2. Tilsett melblanding og bland.

3. Hakk sjokolade og hasselnøtter grovt og rør inn i røren.

4. Tilsett yoghurt og bland igjen.

5. Fordel røren i en glassform. Smul Semper Triple Chocolate Cookies på toppen. Dekk med lokk og la det stå i fryseren i minst 3 timer.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri Cookie Dough Yogurt Ice Cream