Glutenfri focaccia med quinoa

Lag brød som i Italia!

Bak din helt egne Italienske Focaccia! Helt uten gluten!

45 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. gjærpose.

50 ml/1,5 ss olje

5 ml/1,5 ts salt

500  ml vann

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 240°C.
  2. Bland gjær, salt og brødmix i en skål.
  3. Tilsett lunkent vann (37° C). Rør deigen i 1 min. Tilsett olje og fortsett med å røre i 3-4 min.
  4. Trykk ut deigen til en firkant (25x25) i en bakeform på bakepapir. Tips: Anvend hendene eller en skje for å dra deigen utover.
  5. La deigen heve i 35 min. 
  6. Lag ca. 9 hull i deigen med en finger og pensle så med olivenolje. Strø deretter med havsalt og rosmarin
  7. Legg så formen i den nederste delen av ovnen i 25-30 min til man får en gyllen og fin farge. 
  8. Tips! Tilsett evt. tørkede oliven og soltørkede tomater.  

Hjem / Oppskrift / Glutenfri focaccia med quinoa