Glutenfri knekkebrødpizza med to ulike toppinger
Når det mest svenske vi kjenner møter det mest italienske opptår gode smaker. Det er enkelt og smaker bare supergodt.
2 store halvdeler20 minIngredienser
2 halvmåner Semper Knekkebrød
GRESK SMAK
1 halvdel
1–2 ss tomatpuré
1 pk fetaost
1/2 rødløk
6–7 sorte olivener
salt og pepper
olivenolje
Topping etter steking
2 never ruccola
1 neve spinat
ITALIENSK SMAK
1 halvdel
1–2 ss tomatpuré
150 g prosciutto
1/2 pære
Parmesan eller vellagret ost, revet
salt og pepper
olivenolje
Topping etter steking
2 never ruccola
Slik gjør du
- Sett ovnen på 200°C.
- Smør et tynt lag med tomatpuré på knekkebrødene.
- Legg på valgfri topping. Drypp over litt olivenolje.
- Kle et stekebrett med bakepapir og legg på knekkebrødene. Stek knekkebrødene ved 200 °C i ca. 10 minutter.
- Topp knekkebrødpizzaen med ruccola og server.
Tips! Strø gjerne over ristede nøtter og ferske urter.