Kaker

Glutenfri Langpanne sjokoladekake

Vurdering

(4 votes)

(4 votes)

Saftig glutenfri langpanne sjokoladekake med kokos. Kalles også kjærlighetsmums, som er enkelt å forstå.

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    20 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 225°C.

  2. Smelt smør. Visp egg og sukker sammen til eggedosis.

  3. Bland mel, bakepulver, vaniljesukker og kakao. Hell melken i smøret. Bland vekselvis mel og væske. Hell røren i en liten langpanne dekket med bakepapir.

  4. Stek kaken i ca. 15 min.

  5. Smelt smøret til glasuren. Avkjøles.

  6. Bland melis, kaffe, kakao og vaniljesukker. Hell i smøret og bland til jevn røre.

  7. Smør glasuren over den varme kaken og strø på kokos. Avkjøl kaken og skjær i firkantede biter.