ostekake
Fest & småretter

Glutenfri ostekake

Vurdering

(37 votes)

(37 votes)

Frisk og sommerlig ostekake som smaker best pyntet med bær og frukt.

  • Tilberedningstid
    1 time 45 min
  • Porsjoner
    10-12 biter
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Bunn:

  2. Forvarm ovnen på 175°C. Legg kjeksen i en plastpose og knus med en kjevle.

  3. Bland kjeksen med sukker og smør.

  4. Trykk deigen ut i en springform (24 cm i diameter).

  5. Fyll:

  6. Rør osten myk. Visp egg og sukker fyldig og tilsett osten. Bland i vaniljesukker og sitronskall.


  7. Hell røren i pannen og stek i ca 40 minutter. La den avkjøles i kjøleskapet. Sikt melis og server kaken kjølig.

  8. Tips! Lag ostekake i mindre former som er både praktisk og enkelt. Små kaker tar opp mindre plass i fryseren og er perfekt for å ha når du får småbesøk.