Glutenfri pasta-jar med chêvre & rødbeter

Pasta-Jar med Chêvre & Rødbeter- glutenfri pasta i en krukke.

130 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

2 dl Semper Fusilli
3 stk  rødbetter
½ brokkolihodet
1 dl Soyabønner
4-5 cherrytomater
½ zucchini til pynt
1 neve valnøtter
1 neve ruccola
2 skiverprosciutto
½ avokado
Timian
Salt og pepper


Chêvrekrem:
200 gr chêvre
2 dl crème fraiche
1 hvitløksfedd
honning
salt og pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen på 200 °C grader.

  2. Skjær rødbeter i båter. Hell olivenoljen i og legg hvitløk i en ildfastform sammen med rødbetene. Topp med timian.

  3. Stek i ca 10 minutter.

  4. Forbred chêvrekremen. Skjær bort skallet skalet på osten. Spar en del av osten til pynt. Mos resten av chêvreosten med en gaffel. Bland crème fraiche og presset hvitløk i en skål. Tilsett osten og visp til en glatt krem. Smak til med honning, salt og pepper.

  5. Kok pastan som beskrevet på forpakningen.

  6. Hell pastaen i ett dørslag og skyll i kaldt vann.

  7. Fordel chêvrekremen i bunn av glasskrukken.

  8. Skjær brokkolien i mindre biter og legg i krokken sammen med skinken.

  9. Fordel ruccola, tomater, bønner og avokado over brokkolien.

  10. Fortsett med pasta og rødbeter.

  11. Topp med revet zucchini, chêvreost og valnøtter.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri pasta-jar med chêvre & rødbeter