Glutenfri rullekake med sjokolade

En spennende rullekake med smak av havre, kakao, kaffe og kokos.

12 timer
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

Blanding nr 1 (mørk)
8 dl Semper Fin Mix
200 gr romstemperert smør
1,5 dl sukker
1 dl kakao
0,5 dl sterk kaffe eller espresso

Blanding nr 2 (lys)
5 dl Semper Fin Mix
150 gr smør, romstemperert 
1,5 dl sukker
1 ss vaniljesukker
2 dl kokosflak
0,5 dl melk

Slik gjør du

1. Begynn å visp sammen smør og sukker i "Blanding nrr 1" i en separat bolle.

2. Gjør det samme med "Blanding nr 2" i en separat bolle.

3. Legg til de andre ingrediensene i hver sin bolle, og bland med hendene for en jevn røre.

4. Rull ut "blanding nr 1" mellom to bakepapir 25x35 cm. Gjør det samme med "blanding nr 2"

5. Fordel "blanding nr 2" på toppen av "blanding nr 1" og rull til en rullekake. Brett inn langsiden ved å bruke bakepapiret.

6. Legg rullekaken med bakepapir i kjøleskapet i 1-2 timer til det er helt kaldt.

7. Hell perlesukker på et brett og rull hele toppen av sjokoladerullekake oppå.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri rullekake med sjokolade