Glutenfri smørbrødterte med kylling og bacon
Vurdering
(0 votes)
(0 votes)
God svensk tradisjonsrik smörgåstårta, som er brød lagt i lag med pålegg i mellom lagene. Tilslutt et tynt lag med kremost.
Tilberedningstid
45 minPorsjoner
8-10 biterVanskelighetsgrad
Medium
Slik gjør du
Stek
bacon sprøtt i en stekepanne. La fettet renne av på kjøkkenpapir. Hakk så baconet.
Bland majones, yoghurt, gressløk, kylling, sennep og pepper.
Hakk soltørkede tomater. Tilsett de hakkede tomatene og 2/3 av baconet i røren.
Skjær brødet. Legg 1/3 av brødskivene på et fat. Fordel halvparten av røren utover brødskivene. Fortsett med 1/3 av brødskivene og den andre halvdelen av røren. Avslutt med site lag av brødskivene.
Dekk sandwichkaken med plastfolie å la stå i kjøleskapet i ca 3-4 timer.
Smør kremost over hele sandwichkaken.
Garner med grønnsaker, bacon som er igjen og riv parmasan over kaken.
Tips! For å få fine former på pynten kan man bruke en ostehøvel når man skjærer agurken. Kutt tynne skiver som gjør det enklere å være kreativ og lage morsomme figurer.