Glutenfri sjokolademousse
Fest & småretter

Glutenfri sjokolademousse

Vurdering

(1 votes)

(1 votes)

En glutenfri dessert for den som elsker sjokolade.

  • Tilberedningstid
    20 min
  • Porsjoner
    1
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Bland avokado, banan og kakao i en kjøkkenmaskin. Tilsett dadler og kakao. Bland i noen minutter til en jevn og kremaktig røre.

  2. Åpne boksen med kokoskrem. Skrape det tykke, ytre laget av kokoskrem med en skje og legg i en bolle.

  3. Tilsett honning og vaniljesukker. Visp kokoskremen til ønsket konsistens (ca. 3 minutter).

  4. I et serveringsglass: legg hakket cookie i bunnen av glasset. Fordel deretter et lag med kirsebær, sjokolademousse, smuldret cookies og kokoskrem i glasset.

  5. Topp med hakkede sjokolade, smuldrede kaker og friske kirsebær på toppen.