Glutenfri sjokolademousse

En glutenfri dessert for den som elsker sjokolade.

120 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper White Chocolate Brazil Nut cookies eller Semper Triple Chocolate Cookies
Friske kirsebær

Sjokolademousse
1 avokado
4 bananer
4 ss kakao
3 stk dadler, ukjernet
¼ ts kanel

Krem
1 krukke med kokoskrem
½ ts vaniljesukker eller vaniljepulver
1 ss honning

Cherryfyll
3 ½ dl frosne kirsebær, tinte

Topping
Friske kirsebær
Glutenfri sjokolade, hakket

Slik gjør du

1. Bland avokado, banan og kakao i en kjøkkenmaskin. Tilsett dadler og kakao. Bland i noen minutter til en jevn og kremaktig røre.

2. Åpne boksen med kokoskrem. Skrape det tykke, ytre laget av kokoskrem med en skje og legg i en bolle.

3. Tilsett honning og vaniljesukker. Visp kokoskremen til ønsket konsistens (ca. 3 minutter).

4. I et serveringsglass: legg hakket cookie i bunnen av glasset. Fordel deretter et lag med kirsebær, sjokolademousse, smuldret cookies og kokoskrem i glasset.

5. Topp med hakkede sjokolade, smuldrede kaker og friske kirsebær på toppen.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri sjokolademousse