Glutenfri tyttebærbrød

Perfekt brød å lage til helgefrokosten. Saftige, gode og glutenfrie tyttebærbrød!

1 brød1 time 30 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper Mix med fiber (spar 1 dl til baking)
2 dl Semper Havregryn
1/2 pakke gjær
3 1/2 dl vatten, 37°C
1 ss Fiberhusk
1 ts salt
1/2 ss brødkrydder
2 ss matolje
1 dl tyttebær

Slik gjør du

  1. Smuldre gjæren og rør den ut i vann.

  2. Tilsett salt, brødkrydder og fiberhusk, rør om.

  3. La blandingen heve i 10 minuter.

  4. Tilsett de øvrige ingrediensene.

  5. Bland til en deig og la den heve i 30 minutter under ett kjøkkenhåndkle.

  6. Elt deigen og form den til to runde baller.

  7. Forvarm ovnen på 200°C.

  8. Skjer tre snitt å la den heve i ytterligere 15 minutter.

  9. Stek i ca 25 minutter.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri tyttebærbrød