Glutenfri vegetarisk lasagne

En grønn og smakfull lasagne.

450 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pk Semper Lasagneplater
2 ss olje
2 paprika, skåret i biter
1 squash, skivet
1–2 gule løk, skivede
1 fedd hvitløk, presset
1 dl grønnsaksbuljong
1 boks tomater, hermetiske
2 ts oregano
salt og pepper
revet ost, gjerne vellagret gulost,
Ridderost eller Parmesan

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200°C.

  2. Stek grønnsakene i litt olje. Tilsett buljong, tomater og krydder. Kok under lokk, ca. 10 minutter, til det blir en grønnsaksrøre. Smak til med salt og pepper.

  3. Pensle en ildfast form med olje. Legg lagvis lasagneplater og grønnsaksrør. Starte med lasagneplater og avslutt med grønnsaksrøre. Strø over revet ost.

  4. Stekes i ovn i ca. 30 minutter.

Hjem / Oppskrift / Glutenfri vegetarisk lasagne