Glutenfrie bokhvete og teff-tortillas
Nå kan du lage dine egne supergode glutenfrie lefser til fredagstacoen. Tacohei, så godt!
12 stk30 minIngredienser
6 dl Semper Bokhvete og Teff mel
1/4 pk gjær (12,5 gr)
6 dl + 1 dl vann, lunkent
1 ts salt
olje til steking
Slik gjør du
Rør ut gjær i litt av væsken.
Visp sammen gjær, 6 dl vann, mel og salt til en jevn røre. La heve i romtemperatur i ca. 25 minutter.
Spe med ca. 1 dl vann og bland godt.
Varm opp litt olje i en stekepanne og stek tynne pannekaker.
Lefsene fylles med ditt favolittfyll. Nyt!
Fargerike tips! Tilsett ca. 4 ts paprikapulver i røren for rød farge, 4 ts gurkemeie for gul, eller 100 g forvellet og finhakket grønnkål for grønne tortillas.