Glutenfrie brownies

Seige og med mye sjokolade

Livet er for kort til å ikke spise brownies. Søt, seig og myk – slik kan vi oppsummere denne browniekaken, som opprinnelig kommer fra USA. Snakker vi om verdens beste kake? Prøv å lage våre glutenfrie brownies i langpanne – vi lover at det ikke blir siste gang.

60 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 165 °C. Kle en stor langpanne eller form med bakepapir.

  2. Finhakk den mørke sjokoladen.

  3. Smelt smør i en kjele. Tilsett forsiktig sjokoladen, og bland godt.

  4. Pisk sammen egg og sukker i en bolle.

  5. Tilsett smør- og sjokoladeblandingen samt resten av ingrediensene. Rør om.

  6. Hell røren i formen.

  7. Stek kaken i nedre del av ovnen i ca. 30–40 minutter.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie brownies