Glutenfrie chiaboller

Delikate chiaboller

Disse rawbollene inneholder alt som er sunt og godt. Salt, søtt og sprøtt med sjokolade – kan man ønske mer? Derfor er disse sjokoladekulene uten havregryn perfekte å ha i bakhånd. De passer utmerket til kaffen og til fest – eller hvis du bare får lyst på noe søtt. At de i tillegg er raske å lage, er et stort pluss.

20 stk30 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

  • 3 stk. Semper Superknäcke Chia

  • 15 dadler uten stein

  • 2 ss kokosolje

  • 1 dl peanøttsmør

  • 2 ss kakao

  • 1 dl usaltede cashewnøtter

 

  • 50 g mørk sjokolade

  • 5 stk. knuste chiaknekkebrød til å rulle bollene i

Slik gjør du

  1. Kjør knekkebrød, dadler, kokosolje, peanøttsmør, kakao og cashewnøtter i foodprocessor til du har en fin deig. Det gjør ingenting om det er litt biter i deigen.

  2. Smelt mørk sjokolade. Trill 20 boller, som du deretter ruller i smeltet sjokolade og knekkebrødsmuler.

  3. Oppbevar bollene i kjøleskap, men spis dem romtempererte. 

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie chiaboller