Glutenfrie chocolate chip cookies

Herlig seige

Kanskje verdens beste sjokoladekjeks, en amerikansk klassiker som er populær over hele verden. Å bake disse er enklere enn du tror, og denne glutenfrie oppskriften på herlig seige cookies med sjokoladebiter vil glede både deg og gjestene dine.

2030 min
Average: 4.8 (5 votes)
5 Votes

Ingredienser

  • 240 g Semper Fin Mix (4 dl)

  • 100 g smør

  • 1 ½ dl brunt sukker

  • 1 dl hvitt sukker

  • 1 egg

  • ½ ts salt

  • ½ ts bakepulver

  • 100 g sjokoladeknapper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 °C.

  2. Rør sammen smør og sukker i kjøkkenmaskin med flatblander, og tilsett egget.

  3. Vend deretter inn de tørre ingrediensene, og avslutt med å kna inn sjokoladebiter.

  4. Trill 20 kuler, og fordel dem på to stekeplater.

  5. Stek kjeksene midt i ovnen i ca. 8 minutter, og la dem avkjøles.

 

Tips! Tilsett 100 g hakkede nøtter i kakene, så blir de ekstra sprø og får en god nøttesmak.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie chocolate chip cookies