Glutenfrie chocolate chip cookies
Kaker

Glutenfrie chocolate chip cookies

Vurdering

(240 votes)

(240 votes)

Kanskje verdens beste sjokoladekjeks, en amerikansk klassiker som er populær over hele verden. Å bake disse er enklere enn du tror, og denne glutenfrie oppskriften på herlig seige cookies med sjokoladebiter vil glede både deg og gjestene dine.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Porsjoner
    20
  • Vanskelighetsgrad
    Lett
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 °C.

  2. Rør sammen smør og sukker i kjøkkenmaskin , og tilsett egget.

  3. Vend deretter inn de tørre ingrediensene, og avslutt med å kna inn sjokoladebiter.

  4. Trill 20 kuler, og fordel dem på to stekeplater. Trykk dem litt ned med baksiden av en spiseskje.

  5. Stek i ca 15 minutter midt i ovnen for seige småkaker eller 20 minutter for godt bakte hvis du bruker Fin Mix.

    Bruker du Mix må du korte ned tiden til ca 10 min for seig eller 15 min for gjennomstekt.

    La avkjøle på bakepapir i noen minutter.

  6. Tips! Tilsett 100 g hakkede nøtter i kakene, så blir de ekstra sprø og får en god nøttesmak.

  7. Dryss gjerne litt havsalt på kakene etter steking!