Glutenfrie kladdkake-pops

Kladdkakeboller på pinne kan ikke bli annet enn suksess!

20 st60 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

Kladdkaka:
2 dl Semper Mix eller Semper Fin Mix.
100 g smør
2 egg
2 ½ dl sukker
4 sskakao

Cakepops:
Semper kaker (valgfritt)
2 pakker fersk ost (500 g)
400 g hvit sjokolade
200 g mørk sjokolade
Konditorifarge
Strøssel

Slik gjør du

 Kladdkaka:

  1. Forvarm ovnen på 175°C. Smelt smør å la avkjøle.

  2. Bland egg og sukker.

  3. Tillsett melmiksen, siktkakaopulver og det avkjølte smøret.

  4. Hell røren i en smurt form(ca 24 cm i diameter).

  5. Stek i ca 25–30 minutter. La avkjøle.

Cakepops:

  1. Bland halve kladdkaken i kjøkkenmaskinen.

  2. Tillsett ferks ost og bland til en deig.

  3. Forma deigen til baller.

  4. Sett en pinne på hver ball og still klubbene i fryseren til de er kalde og stive.

  5. Smelt sjokolden og gjør i stand glass med sukker som du kan sette de de ferdige cakepopsene i når de skal stivne.

  6. Dypp klubbene i smeltet sjokolade, topp med konditorifarge, kakesmuler eller strøssel.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie kladdkake-pops