Glutenfrie pannekaker
Tynne og sprø
Det er enkelt å lage glutenfri pannekakerøre. Og resultatet – hjemmelagde pannekaker – blir veldig godt. Server de glutenfrie pannekakene akkurat slik du vil: Lag fylte crêpes, klassiske pannekaker med syltetøy eller en lekker pannekake-kake med krem og friske bær. I stedet for enkle, gode pannekaker kan du også bruke oppskriften til å lage lapper.
8-10 stk30 minIngredienser
- 150 g Semper Bokhvete & Teff Mel (2 ½ dl)
- ½ ts salt
- 5 dl melk
- 2 egg
- 2 ss smør
- smør til steking
Slik gjør du
- Ha Semper Bovete & Teff-mel i en bolle sammen med salt.
- Smelt smøret og la det avkjøles.
- Tilsett melken litt om litt i melblandingen, og pisk til du har en helt klumpfri masse.
- Tilsett lett piskede egg og til slutt smøret.
- Stek tynne pannekaker i smør, og spis dem med ditt favorittsyltetøy.
Tips! Lag en god pannekake-kake ved å legge pannekaker lagvis med krem og friske bær.