Glutenfrie rundstykker

Sprø utenpå, myke inni

Nå kan du imponere med nybakte rundstykker – her er en oppskrift på glutenfrie rundstykker som passer perfekt til frokost. Lag enten små, lyse rundstykker eller baguetter. Resultatet blir saftig bakverk som er sprøtt utenpå og herlig luftig på innsiden. Få en ekstra god start på dagen med denne oppskriften på rundstykker uten egg og melk. Blir det noen til overs, kan du putte dem i fryseren.

10 stk75 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 230 °C.

  2. Rør ut gjæren i lunkent vann. Tilsett salt, olje, Pofiber og Semper Mix.

  3. Bland alt i maskin med eltekrok i 5 minutter til du har en fin deig.

  4. Kjevle ut deigen på melet bord, og strø mel på toppen.

  5. Skjær ut 10 firkantede rundstykker, og legg dem på en stekeplate. La heve under håndkle i ca. 30 minutter.

  6. Stek dem deretter i ovnen i ca. 15 minutter, inntil de har fått en fin gyllenbrun farge.

 

Tips! Trill ut 2 baguetter i stedet for rundstykker. Disse trenger litt lengre steketid.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie rundstykker