Glutenfrie rundstykker med quinoa

Vår Oat & Quinoa melmix gjør det enkelt å bake deilige rundstykker

Nå er det blitt enklere enn noen gang å lage ferske og deilige rundstykker. Nyheten Oat & Quinoa mix er super enkel å bruke.

45 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. gjærpose.

30 ml/2 ss olje

5 ml/1 ts salt

450 ml vann

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 240°C.
  2. Bland gjær, salt og brødmixen i en skål.
  3. Tilsett lunkent vand (37° C). Rør blandingen rundt i 1 min. Tilsett olje og fortsett med å røre blandingen i 3-4 min.
  4. La deigen hvile i 5 minutter.
  5. Fordel deigen slik at du har 8-10 like store rundstykker. (Fukt hendene i vann for enklere baking). 
  6. Legg rundstykkene på et bakepapir i en bakeform. 
  7. Pensle rundstykkene generøst med vann blandet med olje. Dekk rundstykkene til med et håndkle og la dem stå i 35 min.
  8. Sett rundstykkene i midten av ovnen i 20 min.  

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie rundstykker med quinoa