Glutenfrie rundstykker med quinoa

Vår Havre & Quinoa brødblanding gjør det enkelt å bake deilige rundstykker

Nå er det blitt enklere enn noen gang å lage ferske og deilige rundstykker. Nyheten Oat & Quinoa mix er super enkel å bruke.

45 min
Average: 5 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

1 pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. tørrgjær.

30 ml/2 ss olje

5 ml/1 ts salt

450 ml vann

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 240°C.
  2. Bland gjær, salt og brødblanding i en bakebolle
  3. Tilsett lunkent vann (37° C). Bruk en kjøkkenmaskin og kjør blandingen  i 1 minutt. Tilsett olje og kjør i 3-4 min.
  4. La deigen hvile i 5 minutter.
  5. Deldeigen i 8-10 like store rundstykker. (Fukt hendene i vann for enklere baking). 
  6. Legg rundstykkene på et stekebrett kledd med bakepapir. 
  7. Pensle rundstykkene generøst med vann blandet med olje. La rundstykkene heve under et  kjøkkenhåndkle  eller plastfolie i 35 minutter.
  8. Stek rundstykkene i midten av ovnen i 20 minutter. 

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie rundstykker med quinoa