Glutenfrie rundstykker med quinoa
Vår Havre & Quinoa brødblanding gjør det enkelt å bake deilige rundstykker
Nå er det blitt enklere enn noen gang å lage ferske og deilige rundstykker. Nyheten Oat & Quinoa mix er super enkel å bruke.
45 minIngredienser
1 pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. tørrgjær.
30 ml/2 ss olje
5 ml/1 ts salt
450 ml vann
Slik gjør du
- Sett ovnen på 240°C.
- Bland gjær, salt og brødblanding i en bakebolle
- Tilsett lunkent vann (37° C). Bruk en kjøkkenmaskin og kjør blandingen i 1 minutt. Tilsett olje og kjør i 3-4 min.
- La deigen hvile i 5 minutter.
- Deldeigen i 8-10 like store rundstykker. (Fukt hendene i vann for enklere baking).
- Legg rundstykkene på et stekebrett kledd med bakepapir.
- Pensle rundstykkene generøst med vann blandet med olje. La rundstykkene heve under et kjøkkenhåndkle eller plastfolie i 35 minutter.
- Stek rundstykkene i midten av ovnen i 20 minutter.