Brød og rundstykker

Glutenfrie rundstykker uten melk

Vurdering

(90 votes)

(90 votes)

Få en god start på dagen med våre grove, glutenfrie rundstykker med honning. Vil du lage verdens beste rundstykker? Et tips er å blande litt hakkede nøtter eller frø i deigen. Med disse glutenfrie rundstykkene uten melk og egg vil du garantert gjøre suksess ved frokostbordet.

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Porsjoner
    10 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 230 °C.

  2. Bland lunkent vann med gjær i en bolle, og rør om til gjæren har løst seg opp.

  3. Tilsett salt, olje, honning og Semper Grov Mix, og kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekrok i ca. 4 minutter til du har en fin deig.

  4. Ha kaldt vann på hendene, og form 10 rundstykker.

  5. La dem heve i ca. 25 minutter. Dryss deretter litt mel på toppen, og snitt rundstykkene.

  6. Stek dem midt i ovnen i ca. 20 minutter, inntil rundstykkene har fått en fin farge.

  7. Tips! Varier med å blande litt hakkede nøtter eller frø i deigen.