Glutenfrie rundstykker uten melk

Lag en deilig frokost

Få en god start på dagen med våre grove, glutenfrie rundstykker med honning. Vil du lage verdens beste rundstykker? Et tips er å blande litt hakkede nøtter eller frø i deigen. Med disse glutenfrie rundstykkene uten melk og egg vil du garantert gjøre suksess ved frokostbordet.

10 stk60 min
Average: 2 (1 vote)
1 Stem

Ingredienser

  • 500 g Semper Grov Mix, spar 2 ss

  • 4 dl vann

  • 50 g gjær

  • 1 ts salt

  • ½ dl olje

  • 1 ss honning

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 230 °C.

  2. Bland lunkent vann med gjær i en bolle, og rør om til gjæren har løst seg opp.

  3. Tilsett salt, olje, honning og Semper Grov Mix, og kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekrok i ca. 4 minutter til du har en fin deig.

  4. Ha kaldt vann på hendene, og form 10 rundstykker.

  5. La dem heve i ca. 25 minutter. Dryss deretter litt mel på toppen, og snitt rundstykkene.

  6. Stek dem midt i ovnen i ca. 20 minutter, inntil rundstykkene har fått en fin farge.

 

Tips! Varier med å blande litt hakkede nøtter eller frø i deigen.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie rundstykker uten melk