Skredderkaker
Brød og rundstykker

Glutenfrie skredderkaker

Vurdering

(1 votes)

(1 votes)

Aller best nybakte, gjerne med god ost og sprø paprika på toppen.

  • Tilberedningstid
    1 time 15 min
  • Porsjoner
    2 stk store eller 8stk små
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Varm vann og olje til 37°C og rør ut gjæren i væsken.

  2. Tilsett salt, brødkrydder og sirup. Rør inn Pofiber og melet (spar litt av melet til utbaking)

  3. La deigen heve ca. 20 minutter.

  4. Rør deigen godt sammen og del den i fire. Tykk ut til runde, flate kaker ca. 1 cm tykke.

  5. La brødet etterheve i ca. 20 minutter.

  6. Stekes i ovn ved 225 °C i ca. 20 minutter.