Glutenfrie snitter

Skagen med rogn & sopp med parmesan.

4-620 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

Skagenrøre med rogn:
4-6 skiver Semper Toasty fiber
500 gr rekermed skall
1 dl majones
1 dl creme fraiche
1/2 bunt dill
1 sitron
1 klype salt
1 klype svartpeppar
4-6 ss rogn
Dill å dekorere med

Smørstekt sopp med parmesan og timian:
4-6 skiver Semper Toasty fiber
150 gr sopp
2 - 3 ss smør
2 ss olivenolje
1/2 dl revet parmesan
salt
svartpepper
Timian til å dekorere med

Slik gjør du

Skagenrøre med rogn:

  1. Skrell rekene, ta bort noen som skal brukes til pynt og hakk resten grovt.

  2. Legg rekene i en bolle og bland med majones og crème fraiche.

  3. Hakk dillen fint, men spar litt til pynt. Riv litt sitronskall og ress ut 1 ts saft. Tilsett dill, sitron og smak til med salt og pepper.

  4. Smør skagenrøren på Toasty fiber, del skiven i små snitter.

  5. Topp med rogn, dill og svart pepper. 

 
Smørstekt sopp med parmesan og timian:

  1. Stek soppen i en tørr stekepanne til væsken er borte. Tillsett så smør og olivenolje og stek til de har en fin gyllen farge. Smak til med salt og pepper.

  2. Fordel soppen på smørstekt Toasty fiber,  skjært i mindre snittebiter.

  3. Topp med parmesan og fersk timian.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie snitter