Glutenfrie snitter med gravlaks, eple og pepperrot

Spennende kombinasjon av søtt fra eple, salt fra laks og sting fra pepperrot.

6 stk20 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

3 skiver hjembakt vørtbrød alternativt Semper Mørkt med Fullkorn
2 skiver gravet laks lax
1 ss gressløk, hakket
1 eple
50 gr smør, romstemperert
En klype havsalt
1 sitron, skallet
revet pepperrot

Slik gjør du

  1. Kanskjør vørtbrødet. Skjær så hver skive i trekantete snitter. 

  2. Pisk smøret luftig.

  3. Smør det vispede smøret på brødskiven og topp med havsalt, revet sitronskall og pepperrot. 

  4. Hakk eple fint.

  5. Fordel laksen, det hakkede eplet og gressløken og den andre halvdelen av brødet. Legg så i sammen brødskivene og sett en tannpirker igjennom skiven.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie snitter med gravlaks, eple og pepperrot