Glutenfrie vafler

Verdens beste vafler

Endelig tid for sprø vafler! Denne varianten av glutenfri vaffelrøre er superenkel å lage, og resultatet blir alltid like bra. Blir det røre til overs, kan du oppbevare den i kjøleskapet og bruke den dagen etter. Hvem sier vel nei takk til sprø vafler med rømme og syltetøy?

4 stk30 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

  • 180 g Semper Mix (3 dl)

  • ½ ts bakepulver

  • 2 krm salt

  • 2 ½ dl vann

  • 100 g smeltet smør

  • smør til å pensle vaffeljernet med

Slik gjør du

  1. Mål opp miks, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett litt vann om gangen mens du pisker til røren blir klumpfri.

  2. Smelt smøret, og la det avkjøles. Tilsett det i røren, og blant godt.

  3. Varm opp vaffeljernet og pensle det med smør. Stek vaflene gyllenbrune, og server dem med friske bær.

 

Tips! Tilsett 1 ts vaniljesukker i røren for å få ekstra søte vafler.

Hjem / Oppskrift / Glutenfrie vafler