Glutenfrie vafler
Jul og tradisjon

Glutenfrie vafler

Vurdering

(208 votes)

(208 votes)

Endelig tid for sprø vafler! Denne varianten av glutenfri vaffelrøre er superenkel å lage, og resultatet blir alltid like bra. Blir det røre til overs, kan du oppbevare den i kjøleskapet og bruke den dagen etter. Hvem sier vel nei takk til sprø vafler med rømme og syltetøy?

  • Tilberedningstid
    30 min
  • Porsjoner
    4 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Mål opp miks, bakepulver og salt i en bolle. Tilsett litt vann om gangen mens du pisker til røren blir klumpfri.

  2. Smelt smøret, og la det avkjøles. Tilsett det i røren, og blant godt.

  3. Varm opp vaffeljernet og pensle det med smør. Stek vaflene gyllenbrune, og server dem med friske bær.

  4. Tips! Tilsett 1 ts vaniljesukker i røren for å få ekstra søte vafler.