Glutenfritt brød med quinoa

Hjemmelaget brød med Quinoa

Plutselig ble glutenfritt brød mye enklere å lage. Hjemmelaget brød med Quinoa er kjempe godt, og veldig enkelt med Sempers Oat & Quinoa.

1 hour
Average: 2.1 (11 votes)
11 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper  Havre & Quinoa Brødmix, inkl. gjærpose.

2 ss (30 ml) olje

1 ts (5 ml) salt

450 ml vann

Slik gjør du

  1. Finn frem kjøkkenmaskinen
  2. Sett ovnen på 240°C.
  3. Bland gjær, salt og brødmix i bakebollen.
  4. Tilsett lunkent vann (37° C). Rør kjør på middelse hastighet i 1 minutt. Tilsett olje og kjør i 3-4 minutter.
  5. La deigen hvile i 5 minutter.
  6. Form deigen til et stort brød. Legg brødet på et stekebrett kledd med bakepapir.
  7. Pensle deigen generøst med vann + olje. Dekk brødet med et håndkle og la det heve i 35 min.
  8. Stek brødet i 35 minutter på den nederste rillen i ovnen. La brødet avkjøles under et håndkle. 

Hjem / Oppskrift / Glutenfritt brød med quinoa