Glutenfritt brød med quinoa
Hjemmelaget brød med Quinoa
Plutselig ble glutenfritt brød mye enklere å lage. Hjemmelaget brød med Quinoa er kjempe godt, og veldig enkelt med Sempers Oat & Quinoa.
1 hourIngredienser
1 pakke Semper Havre & Quinoa Brødmix, inkl. gjærpose.
2 ss (30 ml) olje
1 ts (5 ml) salt
450 ml vann
Slik gjør du
- Finn frem kjøkkenmaskinen
- Sett ovnen på 240°C.
- Bland gjær, salt og brødmix i bakebollen.
- Tilsett lunkent vann (37° C). Rør kjør på middelse hastighet i 1 minutt. Tilsett olje og kjør i 3-4 minutter.
- La deigen hvile i 5 minutter.
- Form deigen til et stort brød. Legg brødet på et stekebrett kledd med bakepapir.
- Pensle deigen generøst med vann + olje. Dekk brødet med et håndkle og la det heve i 35 min.
- Stek brødet i 35 minutter på den nederste rillen i ovnen. La brødet avkjøles under et håndkle.