Glutenfritt brød med quinoa

Hjemmelaget brød med Quinoa

Nå er ble glutenfrie brød mye enklere å lage. Hjemmelaget brød med Quinoa er kjempe godt, og veldig enkelt med Sempers Oat & Quinoa.

1 hour
Average: 1 (2 votes)
2 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. gjærpose.

30 ml/2 ss olie

5 ml/1 ts salt

450 ml vann

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 240°C.
  2. Bland gjær, salt og brødmix i en skål.
  3. Tilsett lunkent vann (37° C). Rør rundt og bland godt i 1 min. Tilsett olje og fortsett med å blande i 3-4 min.
  4. La deigen hvile i 5 minutter.
  5. Form deigen til et stort brød. Legg brødet på et bakepapir i en brødform.
  6. Tips! Form deigen med våte hender for enklere baking.
  7. Pensle deigen generøst med vann blandet med olje. Dekk brødet med et håndkle og la den stå i 35 min.
  8. Sett brødet i den nederste delen av ovnen og la den steke i 35 min. La det deretter avkjøle under et håndkle. 

Hjem / Oppskrift / Glutenfritt brød med quinoa