Glutenfritt grillet smørbrød med avokado og posjert egg

445 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

4 skiver grillet Semper Toasty havre (kan bruke Toasty fiber)
4 egg
1 ss eddik
klype salt
8 stk. cherrytomater
2 avokado
1 klype chiliflakes
Persille, finhakket

Slik gjør du

1. Start med å posjere eggene. Kok opp vann. Slå av varmen
akkurat i det vannet koke og tilsett eddik og salt. Knekk
et egg om gangen i en kopp. Lag en virvel i vannet med en
skje, og legg egget i virvelen. La egget trekke i ca. 3
minutter, og ta det deretter opp med en hullsleiv.
Eggeplommen skal være litt kremaktig i konsistensen.
2. Mos avocado med gaffel og drypp over litt sitronsaft.
3. Legg tomatene i en stekepanne med litt olivenolje og stek
dem raskt.
4. Legg de grillede brødskivene på en fjel og legg på
avocadomos, posjert egg, tomater og strø over litt chili
og persille. Smak til med salt, pepper og litt god oliveolje.

Hjem / Oppskrift / Glutenfritt grillet smørbrød med avokado og posjert egg