Glutenfritt gulerotbrød

Saftig og velsmakende brød laget av gulrot.

201 time
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pk Semper Mix (med eller uten fiber), Fin eller Grov MixLavprotein Mix.
4 dl vann
1/2 dl olje
1/2 pk gjær
2 dl gulrøtter
2 dl bokhveteflak
2 ss sirup
1 ts salt

Slik gjør du

  1. Varm vann og olje til 37 °C. Rør ut gjæren i væsken.

  2. Tilsett gulrøtter, bokhvete og salt. Bland inn miksen og rør deigen godt sammen. La heve i ca. 30 minutter.

  3. Bruk en slikkepott og sett ca. 20 rundstykker på et stekebrett kledd med bakepapir. Deigen skal være løs. La etterheve i ca. 10 minutter.

  4. Stekes i ovn ved 250 °C i ca. 10 minutter.

Hjem / Oppskrift / Glutenfritt gulerotbrød