Glutenfritt knekkebrød med quinoa

Sprøtt og enkelt å lage

Knasende og sprøtt glutenfritt knekkebrød laget på vår melblanding: Oat & Quinoa!

45 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

1 pakke Semper Oat & Quinoa Bread Mix, inkl. gjærpose.

22 ml/1,5 ss olie

7 ml/ 1,5 ts salt

350 ml vann

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 240°C.
  2. Bland gjær, salt og brødmix i en skål.
  3. Tilsett lunkent vann (37° C). Bland i 1 min. Tilsett olje og fortsett med å blande i 3-4 min.
  4. La deigen hvile i 5 minutter.
  5. Del deigen i 3 deler. Spre deigen ut i firkanter (40 x 30 cm) på et stykke bakepapir.
  6. Tips! Putt gjerne ditt favoritt krydder og/eller frø på toppen og press ned med en gaffel. 
  7. Pensle deigen med vann.
  8. Bag i midten av ovnen i 8 minutter. Åpne ovnen i et par sekunder og deretter bak ferdig i ytterligere 2 minutter til det er gyldent. 
  9. Tips! Bak ytterligere på 100°C, hvis du vil ha det mer sprøtt. 

Hjem / Oppskrift / Glutenfritt knekkebrød med quinoa