Glutenfritt sukkerbrød

Oppskrift på glutenfri kakebunn.

145 min
Average: 1.8 (4 votes)
4 Votes

Ingredienser

1 dl Semper Fine Mix
Semper Pofiber til å strø i kakefomen
1 dl potetmel
4 egg
2 dl sukkerrør
2 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Smør/kokosolje til å smøre formen med

Slik gjør du

1. Forvarm ovnen til 175 ° C.

2. Smør en springform (ca. 24 cm i diameter) med smør/kokosolje og dryss med pofiber. 

3. Visp sukker og egg porøst. Bland de tørre ingrediensene og hell deretter i eggidosisen.

4. Hell røren i springformen.

5. Stek nederste i ovnen i ca 35 minutter.

6. La kaken avkjøles litt. Legg kaken på en rist og la den avkjøles der.

Hjem / Oppskrift / Glutenfritt sukkerbrød