Knekkebrødsnitter med rødbetehummus

Fargeglade snitter

En vegetarisk snitt som passer som snacks. Rødbetene setter god smak på hummusen og gir den dessuten en vakker, rosarød farge. Sammen med fetaosten blir dette en veldig hyggelig smaksopplevelse. En real fargeklatt på smørbrødfatet eller buffébordet.

10 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

  • 3 kokte, skrelte rødbeter

  • 2 hvitløksbåter

  • 2 ½ dl kokte kikerter

  • 2 ss olivenolje

  • 2 krm salt

  • 1 krm malt svart pepper

Slik gjør du

  1. Skjær rødbetene i biter.

  2. Skrell hvitløken, og bland rødbeter, hvitløk og kikerter.

  3. Tilsett olje ved å dryppe den over, og smak til med salt og pepper.

 

Server rødbetehummusen på Spisknäcke med surdeg med fetaost, china rose-spirer eller rødbetespirer og strimlet polkabete.

Hjem / Oppskrift / Knekkebrødsnitter med rødbetehummus