Krumkaker

Deilige glutenfrie krumkaker

Klassiske glutenfrie krumkaker smaker ekstra godt med krem. Kan formes som kremmerhus eller som som skåler. Passer ypperlig på kakefatet til jul eller som dessert fylt med krem.

20 stk45 min
Ingen stemmer registrert
0 Votes

Ingredienser

3 egg

1 dl sukker

100 g smør

ca. 140 g  Semper fin mix eller Semper Mix

1/2 ts kardemomme

2 ss kaldt vann

Slik gjør du

1. Smelt smøret. Avkjøl.

2. Pisk egg og sukker til luftig eggedosis.

3. Tilsett smør, mel og kardemomme i røra.

4. Rør sammen fiberhusk, mel og kardemomme i en bakebolle. Tilsett vann og la den stå ett ar minutter på benken før du begynner å steke.

5. Er deigen for løs tilsetter du mer mel og er den for tykk kan du tilsette noen ss kaldt vann.

6. Legg en spiseskje røre i midten av et godt oppvarmet krumkakejern. Trykk gjerne jernet litt med slik at røra fordeler seg i jernet.  Stek krumkakene til de er gyllenbrune. Rull krumkakene sammen til kremmerhus ved hjelp av en krumkakepinne. Legg krumkakene over en kopp dersom du ønsker å lage krumkakeskåler.

7 La kakene avkjøle på en rist.

Hjem / Oppskrift / Krumkaker