Glutenfri frozen yoghurt
Fest & småretter

Glutenfri frozen yoghurt

Vurdering

(0 votes)

(0 votes)

Det eneste du trenger er noen ispinner, isformer og fantasi. Resultatet blir et kjempegodt mellommåltid eller en dessert. Very berry good!

  • Tilberedningstid
    6 timer 30 min
  • Porsjoner
    10 stk
  • Vanskelighetsgrad
    Medium
Lagre oppskriften

Slik gjør du

  1. Kok opp bringebær og blåbær i en kjele. Tilsett 4-5 ss sukker for en søtere smak.

  2. Bland yoghurt, havremelk og honning i en bolle.

  3. Start med å ha 1-2 ss yoghurtblanding i hver isform. Legg deretter lagvis 1 ss granola, 1 ss syltetøy og 1-2 ss yoghurtblanding til former er full.

  4. Slå formen lett mot kjøkkenbenken for å få bort eventuelle luftbobler.

  5. Stikk inn ispinner i formene og la stivne i fryseren i minst 6 timer.

  6. Ta ut av fryseren, løsne isen fra formene og nyt!