Rullekake

Deilig og enkel glutenfri rullekake

1 stk45 min
Average: 3.8 (17 votes)
17 Votes

Ingredienser

4 egg

120g sukker

120g Semper Fin Mix

¼ ts bakepulver

Bringebærsyltetøy til fyll

 

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 200 grader.
  2. Pisk egg og sukker til eggedosis. 
  3. Sikt i melet og bakepulver sammen tilsett det forsiktig inn i eggedosisen.
  4. Ha røren utover på en kakepapirkledd langpanne.
  5. Stek kaken i midten av ovnen i Ca. 8-10 minutter. 
  6. Legg et ark med bakepapir på benken og strø på sukker.
  7. Hvelv rullekaken over på papiret og ha på syltetøy. 
  8. Rull kaken sammen og gjerne ved hjelp av bakepapiret. Legg den kjølig ved skjøten ned.

Hjem / Oppskrift / Rullekake