Rundstykker med gulrot
Saftige rundstykker som smaker godt med lagret ost eller god marmelade.
20 st60 minIngredienser
1 pakke Semper Mix, Fin Mix eller Grov Mix
4 dl vann
1/2 dl olje
1/2 pakket gjær (25 g)
2 dl gulrøtter, finrevet
2 dl bokhvete flak
2 ss sirup
1 ts salt
Obs! Hele solsikkefrø og linfrø kan inneholde spor av gluten!
Slik gjør du
Varm vannet og olje til 37°C. Rør inn gjæren.
Tilsett gulrøtter, bokhevete flak, sirup og salt. Bland i melmiksen og rør til jevn deig.
La heve i ca 30 minutter med kjøkkenhåndkle over.
Forvarm ovnen på 250°C.
Jobb med deigen og legg den på en stekeplate med bakepapir. Deigen skal være løs. La den heve med kjøkkenhåndkle over i ca 10 minutter.
Stek i ovnen i ca 10 minuter.
Tips! Oppskriften kan også brukes til å lage brød.