Kilde til protein

Frøknekkebrød med bokhvete og solsikkekjerner

Frøknekkebrød passer perfekt til frokost, lunsj eller mellommåltid. Spiser som det er eller med noe godt på. Knekkebrødet inneholder havre og bokhvete og 64 % frø og kjerner. I tillegg til å være laktosefritt og vegansk, er knekkebrødet en kilde til protein. Høyt fiberinnhold og uten tilsatt sukker.

Solsikkerkjerner(41%), sesamfrø, glutenfri havre (14%), bokhvetekli (11%), vegetabilske oljer (raps, rybs), havsalt, tapiokastivelse.

Energi2396 kJ/ 578 kcal
Fett45 g
hvorav mettede fettsyrer5,2 g
Karbohydrater20 g
hvorav sukkerarter1,1 g
Fiber8,5 g
Protein19 g
Salt1,4 g
Laktose (melkesukker): < 0,01/100g

Tørt og ved romtemperatur.

Home / Produkter / Frøknekkebrød med bokhvete og solsikkekjerner