Kilde til protein

Frøknekkebrød med sesam og chia

Frøknekkebrød passer perfekt til frokost, lunsj eller mellommåltid. Spiser som det er eller med noe godt på. Knekkebrødet inneholder havre og bokhvete, samt 65 % frø og kjerner. I tillegg til å være laktosefritt og vegansk, er knekkebrødet en kilde til protein. Høyt kostfiberinnhold og uten tilsatt sukker.

Solsikkerkjerner, sesamfrø (21%), glutenfri havre (25%), vegetabilske oljer (raps, rybs, 4% chiafrø (Salvia hispanica), havsalt, tapiokastivelse.

Energi2300 kJ/ 555 kcal
Fett43 g
hvorav mettede fettsyrer5 g
Karbohydrater20 g
hvorav sukkerarter1,2 g
Fiber10 g
Protein17 g
Salt1,4 g

Lagres tørt og i romtemperatur.

Home / Produkter / Frøknekkebrød med sesam og chia