Spørsmål: Hvor mye laktose er det i Semper pizzabunn?
Svar: Laktoseinnholdet i pizzabunnen er 3,5 g/100 g.
Spørsmål: Når jeg koker pasta så blir den gelèaktig og klumpete. Hva gjør jeg galt?
Svar: Når du koker pasta må du bruke rikelig med vann. Rør litt i starten slik at pastaen ikke klumper seg sammen. Semper pasta skal være al dente så pass på tiden.
Spørsmål: Inneholder Semper pasta egg?
Svar: Tagliatelle inneholder egg. Øvrige pastaprodukter inneholder ikke egg.
Spørsmål: Hvorfor kan dere ikke lage pizzabunner uten hvetestivelse?
Svar: Pizzabunner lages av hvetestivelse fordi det gir den beste pizzabunnen synes vi, og fyllet henger på også, som er en fordel. Istedenfor hvetestivelse kunne vi brukt potet, mais eller risstivelse, men vi har valgt pizzabunner bakt på glutenfritt hvetestivelse pga. disse egenskapene.
Vi bruker cookies på vår hjemmeside for å forbedre brukeropplevelsen og websidens funksjonalitet, og for å analysere hvordan hjemmesiden brukes. Når du besøker hjemmesiden samler vi også inn data om deg som kan omfatte personopplysninger. Du kan lese mer om dette og dine rettigheter i vår personvernerklæring.
Les mer om informasjonskapsler
Lukk
Les mer om informasjonskapsler
Lukk